Szekeres Kristóf
Pszichológus
+36-70-527-0540
szekeres.kristof@pszichologuspraxis.hu

Pszichológiai szolgáltatások

Családi problémák:

Érdemes komolyan fontolóra venni pszichológus szakember segítségül hívását, ha valamilyen oknál fogva úgy érzi, hogy a családja nem funkcionál megfelelően, mindennaposak a veszekedések, a tagok elhidegültek egymástól, nem érzik a tagok magukat együtt családnak, elhatalmasodott a kilátástalanság a családon belül, vagy komoly krízishelyzetet élnek át.

Párkapcsolati nehézségek:

A hosszú távú párkapcsolat elköteleződést kíván és még a legstabilabb kapcsolatban, házasságban is előfordul egy-egy mélypont.

Ilyen esetekben beszélhetünk párkapcsolati krízisről és lehet szükség párterapeuta vagy párterápia segítségére. Ha úgy érzi, hogy párkapcsolata nem működik megfelelően, elakadtak és nem tudnak egy következő szintre lépni, vagy egy olyan krízishelyzetet élnek át, amelyből már úgy érzik, hogy csak a külön utak jelenthetnek megoldást, bátran forduljanak hozzám, keressük meg együtt a megoldást.

Házassági, párkapcsolati tanácsadással találjuk meg együtt azt az utat, ami Önöknek a legjobb végeredményt jelenti.

Depresszió

Ha ön úgy érzi, hogy állandóan lehangolt, csüggedt, ha kilátástalanságot érez a jövőjét illetően, ha feleslegesség érzése van és úgy gondolja, hogy már másoknak sem kell, akkor bátran keressen meg, segítsünk együtt Önnek :) Várom jelentkezését e-mailben, vagy telefonon.

Gyászfeldolgozás

A gyászfeldolgozásban akkor segíthetek, ha mostanában veszített el valakit, aki nagyon fontos volt önnek vagy érte olyan lelki és érzelmi veszteség, amivel úgy érzi, hogy nem tud megbirkózni.

Veszteség nem csupán egy családtag, házastárs, vagy ismerős halála lehet, de ugyanúgy veszteségélményünk lehet, ha elveszítjük munkánkat, vagy akár válás után.

Forduljon hozzám bizalommal, találjuk meg az együtt kivezető utat!

Életvezetési problémák

Úgy érzi, hogy állandóan döntésekre kényszerül, de mégsem hozza meg azokat? Állandóan halogat fontos és nem fontos dolgokat? Sokféle problémával szembesülhetünk az élet különböző szakaszaiban és különböző helyzeteiben, amelyeket egyedül csak mi oldhatunk meg, a pszichológus pedig abban segít, hogy megmutassa azokat az ajtókat, amelyeken ha kimegy, és belép egy másik helyre és feltárulnak új lehetőségek. Forduljon hozzám bizalommal és pszichológiai tanácsadás keretében találjuk meg együtt a kivezető utat.

Elakadások

Érezte már úgy, hogy olyan helyzetbe került a magánéletében, munkahelyén, barátaival, ahonnan egyszerűen nincsen hova tovább? Előfordult már Önnel, hogy úgy érezte, hogy stagnál az élete és egyik nap úgy követi a másikat, hogy semmi nem történik és hogy ez már soha nem fog változni? Ha így érzi, akkor bizalommal keressen meg, találjuk meg együtt a megoldást!

Önismereti igény

Ha önismereti igénnyel fordul hozzám, akkor az lehet annak az első jele, hogy egy olyan útra lépett, aminek tulajdonképpen az ön személyiségének kibontakozására irányul. A saját személyének az ismerője csakis saját maga lehet, a segítségemmel csupán támpontot kaphat ahhoz, hogy milyen irányba kell elindulnia az önismeret és önaktualizáció rögös útján.

Önfejlesztési igény

Az önfejlesztéshez ismernünk kell magunkat, képességeinket, pozitív és negatív tulajdonságainkat és ami nagyon fontos, hogy el kell fogadnunk azokat. Csak ezután indulhat meg az a folyamat, amelynek során napról napra egyre nagyobb kontrollt nyerünk magunk (testünk és lelkünk) fölött és ezen a táptalajon szükségszerűen megindul a növekedés.

Magányosság

Ha egyedül érzi magát ebben a felgyorsult világban és úgy látja, hogy egy ideje már keresi önmagát, de sehol sem találja, vagy éppen annak ellenére, hogy nagyon sok kapcsolata van, de igazából egyik sem olyan, ahol azt érzi, hogy elfogadják olyannak, amilyen ön valójában, akkor látogasson el hozzám és keressük meg együtt a megoldást.

Félelmek

Vegyük fel a harcot a pánikrohamokkal!

„A szíved kiugrik a helyéről, a légzésed egyre gyorsul, minden egyes idegszálad majdnem felrobban…úgy tűnik, mintha a halál már a szomszédban lenne.” Részlet egy pánikrohamokkal küzdő gondolataiból. Ha önnek is volt hasonló élménye, akkor jó eséllyel pánikrohamot élt át.

Ha úgy érzi, hogy ezzel az állandó szorongással és feszültséggel már nem tud egyedül megbirkózni, akkor bátran keressen fel és találjuk meg együtt a megoldást!

Miért éppen engem válasszon?

01.

Több éves tapasztalattal rendelkezem a pszichológusként és segítőként.

02.

Számomra a kliens nem csupán egy probléma, vagy „diagnózishalmaz”, hanem egy egészleges személy.

03.

Több ismert személyt is kezeltem már, akikkel sikeres változásokat értünk el.

04.

A rendelőm jól megközelíthető, a belvároshoz közel található helyen van.

Mi az egyeztetés menete?

A/

Keressen fel telefonon vagy e-mailben.
-> Kapcsolat

B/

Néhány szóval mondja el vagy írja le, hogy mi az, ami nehézséget okoz önnek.

C/

Közösen egyeztetünk egy időpontot, ami Önnek és nekem is megfelelő.